Gunslinger - Avenged Sevenfold
My First Story
Tuesday, 28 February 2012 | 11:57 | 0 comments
Hidup niee macam2 dugaan yang datang,so now aku baru habis study..aku nak focus mencari kerja sahaja. Bosan sgt aih asyik2 dok rumah makan tidur makan and tidur. Tu lah kerja seharian saya.Lama jugak menganggur ja nie. HAHA.



Apa yang penting aku nak cari kerja then kumpul duit nak pegyy jaybe.Frust gila2 terlampau dah ni.like a people crazy . Kerja ohh kerja.Please be nice to me..Aku hope sangat takan membebankan diaorang lagi..Boleh cari duit sendiri. Nak guna pon sendiri . Girlfriend aku sentiasa berdoa supaya aku dapat kerja yang elok2 and boleh menjamin masa depan aku and dia..



Aku dah malas nak think about benda yang tak sepatutnya aku fikir.Walaupun banyak dugaan yang datang sejak akhir2 nie itu semua adalah kehendaknya yang dinamakan takdir. Aku sentiasa berdoa supaya semua nie back to normal.Insyaallah...Diaorg membebel dekat aku pon mesti ada reason yang munasabah . Aku kena terima TAKDIR yang tuhan dah tentukan untuk aku.



Thanks to my family and my girl because always pray for me..You're the best in my life . :)

OLD POST »